Botó Contacta amb Badaweb

L'illa de Can Fradera podria comptar amb edificis de planta baixa més sis pisos

Publicada: 13.11.2007Secció: Urbanisme

Aquesta és el projecte de Can Fradera que el govern badaloní ha defensat aquest cap de setmana davant les associacions de veïns de Coll i Pujol i el Centre. D'aquesta manera, el regidor d'urbanisme de l'Ajuntament de Badalona, Jordi Serra i els veïns de Coll i Pujol i el barri del Centre feien un primer pas per arribar a un consens de com ha de ser aquest espai, que pels que vinguin en metro serà l'entrada a la nostra ciutat.



Segons l'associació de veïns del Centre el pla presentat per l'ajuntament ha anat evolucionant positivament desde el seus origens.



L'opinió d'alguns veïns de Coll i Pujol, però, és ben diferent, i estan especialment preocoupats per la possibilitat de construir pisos de sis plantes.

Aquesta és una decisió que ja s'anunciava en el mandat passat però que ara, segons han explicat els veïns, inclou novetats: la principal és la projecció d'una porxada que compartirien els baixos dels diferents edificis. Els veïns han avançat també que l'administració els ha anunciat que la nova plaça comptarà amb espais verds i amb serveis a la comunitat, com zones per a canalla o la gent gran. Segons han explicat els veïns, a la plaça també s'hi instal·larà un equipament de ciutat que es concretarà consultant l'opinió dels ciutadans.



Recordem que aquesta gran plaça ha d'acollir la futura estació intermodal, on arribaran el metro, els atubusos i, si finalment se soterra, el tren. En total, el projecte compta amb 17.000 metres quadrats d'espai per urbanitzar que també afectarà les finques que envolten la plaça. A aquestes alçades, però, encara queda per enderrocar l’illa de cases entre el carrer Santa Bàrbara i la Plaça Alcalde Xifré degut a un problema d’expropiació amb un dels bars de la mateixa Plaça Xifré.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat