Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • La revista Alhora i l'Associació de Joves La Mussara organitzen una xerrada sobre l'evolució del moviment obrer català fins el 1939

La revista Alhora i l'Associació de Joves La Mussara organitzen una xerrada sobre l'evolució del moviment obrer català fins el 1939

Publicada: 08.11.2007Secció: Societat

A la xerrada hi participarà l' historiador llibertari Ferran Aisa , que presentarà les seves tres obres més recents sobre el moviment comunista, llibertari i marxista a Catalunya.



La trilogia d'aquest autor es submergeix en l'evolució del moviment llibertari a casa nostra a principis del segle XX en contacte amb els sectors marxistes contraris a la disciplina de Moscou en la vivència de la revolució soviètica. La obra fa un repàs dels esdeveniments succeïts en aquest moviment entre la República i la Guerra Civil i de les vides de personatges històrics com Joaquín Maurín, Víctor Colomer o Andreu Nin.

Els llibres d' Aisa també fan un repàs de l'experiència d' Organitzacions com la Federació Comunista Ibèrica, el Bloc Obrer i Camperol i el Partit Obrer d' Unificació marxista.

La xerrada serà a local de La Mussara, al carrer Sant Joan de La Creu, a les vuit del vespre.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat