Botó Contacta amb Badaweb

Badalona es converteix en la ciutat pionera a Catalunya en el reciclatge de cd i dvd

Publicada: 26.10.2007Secció: Medi Ambient

¿¿¿Què en podem fer dels Cds que gravem a casa i ja no volem, o de compactes de música que s'han ratllat i que hem de llençar???? Badalona es converteix en la ciutat pionera a Catalunya en el reciclatge de cd i dvd. Es tracta del primer municipi que disposa de 15 punts de recollida selectiva exclusiva i que es poden trobar a les Biblioteques, edificis municipals i deixalleries.



Qui no ha innovat amb el reciclatge de cd i dvd? Ornamentació a la llar, d'espanta ocells en l'agricultura, i de posa gots. Arriba un moment, però, que les idees se'ns acaben i, al cap de l'any, ens hem d’afrontar a la qüestió del què fer tots aquells compactes que tenim per inútils. Des d'aquesta setmana, Badalona disposa de quinze contenidors de recollida de cds i dvds. Així, Badalona es converteix en la primera ciutat de Catalunya amb una quinzena de punts de recollida. Es troben a les biblioteques de la ciutat, a les diferents deixalleries, i en les oficines municipals.



Un cop recollits, s'envien al País Basc, on hi ha la única empresa dedicada al seu reciclatge. Els seu material és de policarbonat. Un cop triturat i esfilagarsat es fon i es reaprofita per la fabricació de lluminàries, retrovisors, o fars de cotxes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat