Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • 400 alumnes de primària participen del circuït d'eduació viària que la guàrdia urbana ha instal·lat a la Rambla de Badalona

400 alumnes de primària participen del circuït d'eduació viària que la guàrdia urbana ha instal·lat a la Rambla de Badalona

Publicada: 26.10.2007Secció: Educació

L'objectiu d'aquest curs, que inclou sessions teòriques a les escoles i també pràctiques, és aprendre a circular en bicicleta amb total seguretat. Avui, els alumnes de l'escola Laietana han gaudit de l'activitat.



Portar el casc, vestir una armilla reflectant i protegir-se les mans amb guants són alguns dels consells que diversos membres de la guàrdia urbana donen als nois que participen del circuit de seguretat viària a l'hora de circular en bicicleta.

A banda dels elements de seguretat passiva, també cal conèixer els senyals de circulació i adequar la velocitat del nostre vehicle a les circumstàncies vials.

Circular entorn les rotondes i conèixer de primera mà les dificultats de les persones que van en cadira de rodes, són algunes de les activitats que més ha cridat l'atenció als alumnes de l'escola Laietana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat