Botó Contacta amb Badaweb

Per ser feliç, cal tenir bona salut i mala memòria

Publicada: 26.10.2007Secció: Salut

Aquesta una de les idees que es van poder sentir ahir al Badalona Centre Internacional de Negocis, el BCIN, en el marc d' unes jornades sobre tecnologia i qualitat de vida. L'autor de la frase és el psiquiatre Enrique Rojas, tota una autoritat pel que fa a la recerca de la felicitat i autor de diversos llibres sobre el tema.



Les jornades es basaven en l' objecdtiu d'utilizar la tecnologia per millorar la qualitat de vida de les persones i les organitzava Badalona Seveis Assistencials. Hi van participat ponents de diverses disciplines professionals des de l'assistència sanitària, a la biomèdica passant per la psiquiatria. Tots ells van donat a conéixer la seva experiència professional sobre els beneficis que suposa per a les persones la innovació tecnològica.

Un dels moments destacats de les jornades va ser una conferència del psiquiatra Enrique Rojas sobre la felicitat. Rojas té una àmplia experiència en la psiquiatria social va donar a conéixer les que considera són les claus per ser feliç, basades en l'equilibri personal i en mantenir les il·lusions.



El reconegut psiquiatre va destacar la importància del paper que té la família i la capacitat de superar el passat. Aquesta és la segona vegada que des de Badalona Serveis Assistencials plantegen una reflexió sobre com ha millorat el benestar de les persones l'aplicació de les noves tecnologies.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat