Botó Contacta amb Badaweb

Aquest estiu s'ha incrementat en un 16% la quantitat de residus recollits a la sorra de la platja

Publicada: 24.10.2007Secció: Medi Ambient

Una dada que vam conèixer ahir dimarts i que és resultat de l'increment d'efectius que netegen la zona. El fet és que cada vegada es recullen més deixalles a la vora del mar, uns residus que causen alteracions importants en l'acosistema marí i que, inclús, poden arribar a afectar la cadena tròfica.



Cada dia es recullen més escombraries de la platja. Així ho va afirmar ahir la regidoria de medi ambient de l'ajuntament de Badalona després de registrar un augment d'un 16% en la quantitat de residus recollits a la sorra de la platja. Unes deixalles, com per exemple les burilles, que poden arribar a afectar la cadena tròfica. Però no només són aquest tipus de residus els que afecten l'ecosistema i la higiene de les platjes. També hi ha una quantitat important que prové del clavegueram.



D'altra banda també cal destacar que el pròxim 3 de novembre d'inaugura el Saló Nàutic a la Fira de Barcelona, on s'ha convidat a l'Escola del Mar i a l'Ajuntament de Badalona. Serà, doncs, la seva oportunitat per presentar la corderia, que és la indústria de fer cordes nascuda a Badalona arrel de la intensa activitat pesquera de la ciutat. D'aquesta manera un racó del Saló Nàutic de Barcelona anirà dedicat a la ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat