Botó Contacta amb Badaweb

Badalona comptarà amb 8 agents cívics més l'any vinent

Publicada: 24.10.2007Secció: Seguretat

Ferran Falcó, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona, ha anunciat que els nous agents actuaran als barris de Llefià i La Salut. Mentrestant, el futur dels agents cívics que treballen als barris del sud de la ciutat continua incert. I és que encara no s'ha près la decisió de renovar-lis o no el contracte.



Ara fa uns messos es posava en marxa el primer equip d'agents cívics de la ciutat amb l'objectiu de millorar la convivència i fomentar les conductes cíviques als barris de la zona sud de Badalona. Aquesta prova pilot consistia en posar als barris de Sant Roc, Artigues, el Remei i el Congrés dues parelles d'agents per mediar i informar als ciutadans sobre costums, hàbits, deures i ordenança cívica. Ara, aquesta iniciativa s'estendrà a uns altres dos barris de Badalona, en concret, La Salut i Llefià.



El que encara no se sap és si els agents cívics que ja estan operatius als barris del sud de Badalona continuaran duent a terme la seva feina de cara al 2008. A finals d'any el govern de la ciutat decidirà sobre aquest assumpte.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat