Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • 450 alumnes de vuit escoles de primària de Badalona participen aquesta setmana en un circuit infantil de trànsit

450 alumnes de vuit escoles de primària de Badalona participen aquesta setmana en un circuit infantil de trànsit

Publicada: 23.10.2007Secció: Educació

Per segon any consecutiu, la Guàrdia Urbana de Badalona, mitjançant la seva unitat de formació i educació viària, obre les portes d'un parc infantil de trànsit instal·lat a la pista poliesportiva “La Platja”, del carrer Eduard Maristany 101.



El projecte és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Badalona i el Servei Català del Trànsit. La simulació de l'espai procura incloure totes les circumstàncies i elements que recreïn una situació el més real possible, incloent-hi especialment elements per a persones amb mobilitat reduïda.



L'objectiu d'aquest acte formatiu va més enllà de la pura formació viària dels alumnes. El repte és la conscienciació dels infants davant d'una actitud de civisme i de sostenibilitat respecte a la circulació viària i de la seva actitud com a usuaris de la via pública.



En aquesta segona edició, el parc infantil de trànsit serà visitat per quatre-cents cinquanta alumnes de 5è i 6è de primària de vuit centres esolars dels districtes 6è i 7è de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat