Botó Contacta amb Badaweb

L'ajuntament de Badalona vol elaborar un pla director del clavegueram

Publicada: 22.10.2007Secció: Medi Ambient

És un anunci que ha fet la regidora de Medi Ambient, Mercè Rius, ha fet balanç, positiu, de la temporada de platja. D'entre els números d'aquest balanç, les més de 140 tones de residus recollits a la sorra per les brigades de neteja.



El Pla director del Clavegueram permetrà trobar els mecanismes per minimitzar els efectes de la pluja al mar. Les fortes pluges, però de vegades també les moderades, fan que els col.lectors no donin a l'abast i les aigües residuals vessin al mar.



Aquest estiu s'ha incrementat en un 16 per cent la quantitat de residus recollits a la sorra de la platja gràcies al bon servei de neteja realitzat per màquines especialitzades. A més, s'ha reforçat la recollida manual de deixalles. Tot i això, la neteja és un dels punts encara millorables.



Pel que fa referència a les dades de salvament i socorrisme, hem de destacar que la Creu Roja ha assistit un miler de persones, poc menys de la meitat de les quals per picades de meduses. D'altra banda, una seixantena de persones amb problemes de mobilitat han utilitzat la cadira amfíbia per poder accedir a l'aigua. Cara a l'any vinent, l'ajutnament té previst utilitzar panells electrònics per informar sobre l'estat de la platja, un espai natural que aquest estiu han utilitzat a diari més de 35 mil persones.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat