Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • Segons Falcó la unitat de ciclistes de la Guàrdia Urbana obté un balanç molt positiu que assegura la seva continuitat

Segons Falcó la unitat de ciclistes de la Guàrdia Urbana obté un balanç molt positiu que assegura la seva continuitat

Publicada: 17.10.2007Secció: Seguretat

Segons ha declarat el primer tinent d'alcalde, Ferran Falcó, la unitat de ciclistes de la Guàrdia Urbana obté un balanç molt positiu que assegura la seva continuitat. Desprès dels mesos d'estiu, es constata una disminició dels delictes i faltes tradicionals a les platges així com l'aparició de noves problemàtiques.



La unitat de ciclistes de la Guàrdia Urbana de Badalona ha fet balanç de la tasca realitzada a la façana marítima de la ciutat durant la temporada de platja, entre el juny i el setembre.

Durant aquests mesos, aquesta unitat de proximitat de la Guàrdia Urbana ha realitzat 74 intervencions relacionades amb la seguretat ciutadana i el civisme, i 1.010 per garantir una correcta mobilitat dels vehicles de la zona.



En aquest període, s'ha constatat una disminució dels delictes i faltes tradicionals, com ara el top manta, la venda ambulant sense autorització, la navegació en zones de bany o l'incivisme de propietaris d'animals domèstics.

Alhora, els ciclistes de la policia local han detectat nous tipus d'incidències, com ara l'anomenat “civervoyeurisme”, fer fotografies o gravacions de banyistes, o l'acampada en autocaravana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat