Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • El CEIP Minguella ha estat una de les primeres escoles de la ciutat en incorporar la última novetat teconlògica en ensenyament: una pissarra electròni

El CEIP Minguella ha estat una de les primeres escoles de la ciutat en incorporar la última novetat teconlògica en ensenyament: una pissarra electròni

Publicada: 17.10.2007Secció: Educació

Tant alumnes com professors es mostren satisfets amb els seus resultats, i asseguren que les classes són molt més interactives.



Una pissarra electrònica que facilita la interacció a les aules i que permet millorar els mètodes educatius. Aquesta és la última novetat tecnològica que recentment s'ha incorporat a les aules del CEIP Minguella. I és que el centre està dins d'un projecte d'investigació sobre pissarres interactives, que té la finalitat de fomentar la proximitat entre alumnes i professors. El professorat del centre assegura que val la pena perquè ofereix un ventall molt ampli de possibilitats pedagògiques, però també han explicat a Râdio Ciutat que no tot són avantatges.



D'altra banda sembla que aquestes noves pissarres també han causat furor entre els alumnes. I és que asseguren que se senten més còmodes amb aquest sistema, perquè amenitza les classes i els hi és més còmode per fer els deures.



Es tracta, doncs, d'una iniciativa molt innovadora que facilita la interacció entre alumnes i professors, amenitza les classes, però que, de moment, no és un substitut de la clàssica pissarra de guix.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat