Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • L'Associació de Veïns d'Artigas s'exclama que l'Ajuntament hagi fet públiques les informacions sobre els pisos sobreocupants

L'Associació de Veïns d'Artigas s'exclama que l'Ajuntament hagi fet públiques les informacions sobre els pisos sobreocupants

Publicada: 11.10.2007Secció: Successos

Consideren que les dades del nombre de pisos pastera era confidencial i que afectava la tasca que han fet les entitats veïnals en col·laboració amb l'administració. Tot i això diuen que els pisos sobreocupats continuen existint.



A través d'un comunicat l'Associació de Veïns d'Artigas planteja diverses preguntes sobre què considera l'Ajuntament que és un pis pastera o sobreocupat, què és un pis conflictiu i quins no ho són. Pels veïns, que en pateixen les conseqüencies dels pisos amb llogaters amuntegats en pocs metres quadrats, és un conflicte que continua existint.



El problema a més, segons els veïns, és el greuge que ha provocat l'Ajuntament amb l'anunci de la disminució en nombre dels pisos sobreocupats a la ciutat. Hurtado creu que no és manera ni convenient fer públiques totes aquestes dades extretes d'informacions dels propis veïns.



Recordem que les desavinences alhora de fixar el nombre de pisos sobreocupats que hi ha a la ciutat va arribar fa unes setmanes, entre el govern i els partits de l'oposició que discernien la xifra.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat