Botó Contacta amb Badaweb

La Comissió de veïns de Dalt la Vila proposa per aquest dijous un tour pel barri

Publicada: 09.10.2007Secció: Cultura

La Comissió de Veïns de Dalt la Vila, que negocia amb l'Ajuntament el projecte de remodelació del barri, proposa per aquest dijous un “TOUR”. Els veïns volen mostrar a mitjans de comunicació i entitats culturals badalonines les localitzacions que cal conservar per preservar el carècter del barri més antic de la ciutat.



La visita està prevista per aquest dijous i l'objectiu de la Comissió de Veïns de Dalt la Vila és donar a conèixer i explicar la història del barri i la necessitat de preservar alguns indrets que el projecte de remodelació de l'Ajuntament preveu modificar.



La trama medieval de Dalt la Vila és l'espai, segons han explicat els veïns, que es posaria en perill en el cas que finalment es tirés endavant amb el projecte que preveu l'Ajuntament de Badalona.



La convocatòria és dijous a tres quarts de 7 de la tarda per fer el tour i a les 8 del vespre hi haurà la reunió per explicar les modificacions que demanen al projecte, en aquest cas a la seu de l'associació de veïns. Els veïns ara resten a l'espera que l'Ajuntament els convoqui per una nova reunió, tot i que el procés d'al·legacions està a només 15 dies d'expirar. Per aquest motiu també empendran accions reivindicatives i aconseguir preservar tots aquests espais.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat