Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • L'arranjament del tram del Passeig Marítim que va del carrer de Mar i fins al Port de Badalona podria ser una realitat el 2009

L'arranjament del tram del Passeig Marítim que va del carrer de Mar i fins al Port de Badalona podria ser una realitat el 2009

Publicada: 08.10.2007Secció: Urbanisme

Així ho ha confirmat el regidor d'Urbanisme Jordi Serra després que la ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, anunciés que el procés d'exposició pública del projecte es produirà abans que acabi aquest any.



El projecte ha de millorar el tram del passeig marítim que va del carrer de Mar, tot passant per darrera del Club Nàutic i l'estació del tren, i fins arribar al Port de Badalona. Un projecte, que segons el regidor d'Urbanisme, és prioritari d'aquest govern, i molt important per la ciutat. Per tant, l'anunci del Ministeri de Medi Ambient respon, segons Jordi Serra, al compromís adquirit en les reunions entre l'administració local, la mancomunitat de municipis i el mateix govern central.



L'exposició pública del projecte significa el primer pas perque les obres del Passeig siguin per fi una realitat. El segon moviment implicarà la licitació de les obres, que podrien arribar d'aquí a tres o quatre mesos, mentre que els treballs podrien començar a finals de l'any que ve.



A tot allargar, segons Serra, les obres podrien allargar-se durant ben bé un any, amb el que el Passeig Marítim estaria enllestit el 2009. Ja fa temps que l'Ajuntament de Badalona i el Ministeri de Medi Ambient mantenen converses perque aquest tram del passeig pugui canviar la seva fesomia. El fet que el ministeri hagi anunciat la licitació de les obres confirma que el projecte forma part dels plans del govern i per tant ja entraria dins dels pressupostos estatals de l'any que ve.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat