Botó Contacta amb Badaweb

L'institut públic La Llauna, del barri del Progrés, podria ser ampliat

Publicada: 05.10.2007Secció: Educació

Així ho ha comunicat l'alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, qui ha dit que l'ajuntament està disposat a cedir els locals adjacents al centre educatiu al departament d'educació de la Generalitat per a que es duguin a terme les obres d'ampliació d'aquest centre.



El creixement de l'institut seria possible gràcies a la cessió dels locals que perllonguen l'edifici de la Llauna fins arribar a la vora de la via del tren. Segons ha dit l'alcaldessa Maite Arqué, en aquest espai es podrien construir dues noves plantes.



Pel que fa a la zona del pati de l'Institut, pendent de construcció, la Generalitat ha anunciat la intenció de contractar una empresa que es faci càrrec de les obres. Recordem que el projecte de construcció del pati es va presentar a concurs i va quedar dessert. Des de la direcció de La Llauna, on han rebut amb molta il·lusió la notícia de l'ampliació, afirmen que aquesta obra de millora farà possible augmentar els serveis ofertats tant alumnes com a les famílies. En aquests locals també s'hi havia proposat ubicar-hi una escola bressol pública, ara l'ajuntament buscarà emplaçament alternatiu per construir aquesta guarderia.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat