Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • “Salut indígena, Salut verda” és el nom de l'exposició que pretén donar a conèixer la medicina tradicional dels pobles indígenes de l'Equador

“Salut indígena, Salut verda” és el nom de l'exposició que pretén donar a conèixer la medicina tradicional dels pobles indígenes de l'Equador

Publicada: 02.10.2007Secció: Medi Ambient

La mostra impulsada per la Creu Roja del Barcelonès Nord mira de sensibilitzar al ciutadà de la importància de conservar aquest coneixement sanitari que permet aplicar els beneficis de les plantes al benestar de les persones.



Fent camí per l'exposició el visitant pot conèixer la biodiversitat de l'Equador, les plantes tradicionals i l'estat d'equilibri que aporten les plantes a la salut indígena. També hi ha un racó dedicat a les parteres per poder-nos fer a la idea de com és un part en un indret on l'accés a centres hospitalaris és gairebé impossible.



El coneixement de l'entorn ha permès als pobles indígenes aprofitar-se de la natura per determinats beneficis sanitaris. Un coneixement, però, que malauradament s'està perdent.



Salut Verda, Salut Indígena a l'Equador restarà oberta fins el 15 d'octubre al Centre Cívic de La Salut. La campanya de sensibilització està adreçada també a tots els instituts públics de la ciutat. La informació es recolza també en un web www.salut-verda.org i que amplia els continguts de la mostra i en un documental rodat a l'equador.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat