Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • Presó provisional sense fiança per l' home detingut el passat dijous com a pressumpte autor d'abusos sexuals a menors

Presó provisional sense fiança per l' home detingut el passat dijous com a pressumpte autor d'abusos sexuals a menors

Publicada: 01.10.2007Secció: Successos

El badaloní Jordi FC de 44 anys va ingressar el dissabte al matí a la presó després d'haver passat a disposició judicial al Jutjat de Guàrdia de Badalona. L'home va ser detingut aquest passat dijous com a presumpte autor d'abusos sexuals i corrupció de menors. L'arrestat, pressumptament, observava nens menors d'edat mentre jugaven a futbol als parcs de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Es feia passar per un entrenador molt conegut a la zona que assegurava als nens que faria d'ells estrelles del futbol. També contactava amb la família del menor i els convencia que el seu fill tenia motles habilitats amb aquest esport i que ell aconseguiria que jugués en un equip important. Solia escollir víctimes amb un nucli familiar complex, pertanyents a família desestructurades, de pocs recursos econòmics i immigrants, que no entenien bé l'idioma.

Els investigadors, després de prendre declaració a diversos testimonis i d'analitzar les proves recollides, el van detenir dijous passat com a pressumpte autor d'un seguit de delictes contra la llibertat sexual i el dissabte al matí es va ordenar el seu ingrés a presó de forma provisional i sense fiança.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat