Botó Contacta amb Badaweb

Baixen els actes delictius estivals en un vuit per cent

Publicada: 28.09.2007Secció: Seguretat

Són dades que ens arriben des del cos de Mossos d'Esquadra a Badalona i que revelen que, en termes generals, l'estiu ha estat tranquil a la ciutat. Tot i això, els cossos de seguretat reclamen de la ciutadania més atenció amb casa seva. Amb accions que només depenen de nosaltres, els robatoris als domicilis podrien disminuir.



Una vegada més, i en funció dels baixos índexs de criminalitat, Badalona es troba en una bona posició en relació amb d'altres ciutats de l'àrea metropolitana. Segons la policia autonòmica ha estat un estiu tranquil tenint en compte, a més, que va tenir un preludi de manifestacions al carrer per temes de convivència intercultural i d'incivisme.



La policia autonòmica posa de relleu que els delictes contra el patrimoni han baixat en un onze per cent. Tot i els bons resultats globals, els Mossos posen de relleu la importància dels robatoris en habitatges. Tenir una bona porta, passar la clau encara que només sortim un moment de casa, o tenir tancats els accessos als terrats poden evitar més d'un ensurt.



D'altra banda, durant l'estiu els Mossos d'Esquadra han practicat més de sis centes detencions en accions coordinades amb la Guàrdia Urbana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat