Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • La Generalitat invertirà gairebé un milió d'euros per fer obres de millora i reforma en diversos centres educatius badalonins

La Generalitat invertirà gairebé un milió d'euros per fer obres de millora i reforma en diversos centres educatius badalonins

Publicada: 27.09.2007Secció: Educació

Es tracta de tot un seguit d'obres a diversos Instituts d' Ensenyament Secundari de la ciutat, en alguns casos d'ampliacions, que gestionarà directament el departament d' Educació i l'empresa constructora pública de la Generalitat, Gisa.



Els centres afectats són l' Eugeni d' Ors, el Ventura Gassol, l' Isaac Albéniz, el Badalona 7, La Pineda i La Llauna. Les obres van des de la supressió de barreres arquitectòniques, la substitució de finestres, la rehabilitació d'espais i la seva adequació. Les obres més esperades tenen a veure amb l' Institut La Llauna. En aquest centre educatiu s'arranjarà la façana latera, s' instal·larà un ascensor i s'arranjaran les finestres i el problema de filtracions.



Un altre canvi destacat pel que fa als centres educatius badalonins fa referència a les anomenades aules d'acollida. A Badalona el nombre d'aquestes aules es mantè però canvia d' ubicació i enguany se situan als centres Alexandre Galí i Antoni Botey.

Les aules d'acollida són espais destinats als estudiants nouvinguts per intentar que rebin un reforç educatiu que els faciliti la seva integració a les classes habituals.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat