Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • La comissió de veïns de Dalt la Vila ha alertat que les negociacions amb els representants municipals, sobre el futur del barri més antic de Badalona,

La comissió de veïns de Dalt la Vila ha alertat que les negociacions amb els representants municipals, sobre el futur del barri més antic de Badalona,

Publicada: 25.09.2007Secció: Societat

Els ciutadans es queixen de la manca de voluntat i sensibilitat dels polítics envers les propostes que en fan els veïns per millorar aquest territori.



A través d'un comunicat, la comissió de veïns de Dalt la Vila explica els resultats de les negociacions, efectuades durant les tres reunions de treball celebrades, han estat estèrils. Per això demanen reiniciar el procés a partir de l'acceptació de l'estudi de diagnosi que la comissió ha valorat positivament. També lamenten el paper del Museu Municipal de Badalona ja que consideren que en tot aquest procés manté, segons diuen, un paper mercantilista. Una de les demandes de la comissió és que els representants de l'Ajuntament en aquestes reunions siguin regidors dels tres partits que formen l'actual govern municipal. Per tot plegat la comissió ha decidit endegar noves accions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat