Botó Contacta amb Badaweb

La Guàrdia Urbana inicia una campanya de control dels vehicles de transport escolar

Publicada: 24.09.2007Secció: Seguretat

Cada dia a Badalona una vintena de vehicles fan transport d'escolars. I cada inici de curs la guàrdia urbana fa una campanya de control d'aquests vehicles per garantir que compleixen les normes de seguretat. La conclusió, segons la policia local, és que els pares i mares poden estar tranquils.



Els agents revisen la documentació del conductor i del vehicle, i que aquest compleixi les normes a nivell tècnic. Una d'aquestes normes fa referència a l'ús del cinturó a tots els seients.

Un altra de les obligacions en el transport d'escolars és que els menors de dotze anys han d'anar acompanyats sempre d'un monitor. Segons la policia local, les qüestions tècniques i mecàniques estan al dia. Les infraccions que es detecten són de caràcter administratiu i més lleu. L'any passat, per exemple, dels dinou vehicles inspeccionats, en vuit d'ells el conductor no portava el paper de l'assegurança, tot i que es va poder constatar que aquesta estava al dia.

Des de la policia local expliquen que aquests controls serveixen per ratificar que els pares poden estar tranquils.



Des del passat dimarts -18 set- la guàrdia urbana ha fet controls a un terç dels autocars i microbusos que transporten estudiants a les escoles. La campanya finalitzarà un cop fetes les inspeccions a tots els vehicles.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat