Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • En el que portem d'any, més de 29 mil persones que tenien visita en centres d'atenció primària de Badalona no van assistir a la cita

En el que portem d'any, més de 29 mil persones que tenien visita en centres d'atenció primària de Badalona no van assistir a la cita

Publicada: 19.09.2007Secció: Salut

Per això, des de fa un any, alguns usuaris reben missatges al mòbil que els recorden que tenen visita amb el metge. Els centres d'atenció primària pengen cada mes a les seves parets papers amb el nombre d'absències que hi ha hagut.



L'objectiu és el de conscienciar els pacients que anul.lin les visites per telèfon per tal que les puguin aprofitar d'altres.

Són mesures que ha posat en marxa Badalona Serveis Assistencials, BSA, organisme municipal que gestiona part dels centres d'atenció primària de la ciutat.



El cas dels centres d'atenció primària no és gens estrany, segons García. El 10 per cent d'absentisme de pacients es dona també als especialistes. També destaca el 12 per cent d'absències l'any passat a les consultes de pediatria. Un percentatge que podria baixar sensiblement amb els missatges a mòbil que, gràcies a un programa informàtic, Badalona Serveis Assistencials envia als pacients quaranta vuit hores abans de la visita. Qui no gaudeixi d'aquesta possibilitat només ha de facilitar el seu número de mòbil als serveis mèdics.

L'any passat els metges de família de Badalona es van quedar esperant 41 mil 500 visites.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat