Botó Contacta amb Badaweb

Es consoliden els horts urbans de Badalona situats a la Torre Codina

Publicada: 18.09.2007Secció: Medi Ambient

Aquesta iniciativa forma part d'un projecte global nascut el 2001 i què consistia en reorganitzar els horts il·legals que hi havia en espais municipals o de domini públic hidràulic, com eren les rieres.



La gestió d'aquests horts urbans s'ha donat a jubilats o majors de 60 anys de Badalona. En aquests moments el projecte es troba en la primera fase i s'està pensant fer-ne més.



Aquests són els primers horts urbans de Badalona i estàn organitzats en 50 parcel·les dividides en espais de 25 metres quadrats. L'objectiu és fer un tipus de conreu el màxim diversificat possible per evitar l'aparició de plagues i posar en pràctica l'agricultura ecològica.



Ara hi ha plantats conreus d'estiu com tomàquets, bledes, pebrots i esbergínies i la collita ha anat força bé. Barcelona ja compta amb diversos horts urbans, i s'està estudiant la possibilitat de fer-ne més a la nostra ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat