Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Més de 800 persones fan la preinscripció per estudiar a l'Escola Oficial d'Idiomes de Badalona, un xifra inferior a la de l'any passat

Més de 800 persones fan la preinscripció per estudiar a l'Escola Oficial d'Idiomes de Badalona, un xifra inferior a la de l'any passat

Publicada: 14.09.2007Secció: Educació

La majoria dels alumnes, uns 6 cents s'han apuntat per fer cursos d'anglès, mentre que el francès i l'alemany són els cursos més demandats amb poc més de 2 cents estudiants entre els dos idiomes.



La preinscripció d'enguany ha estat inferior a la d'anys anteriors. Una dada que es podria explicar ja que aquesta any hi ha hagut un dia menys per poder realitzar el procés. Segons la directora de l'Escola Oficial d'Idiomes de Badalona, Àngels Solà, no tots els alumnes que s'inscriuen acaben els cursos, sobretot els més difícils.



A banda de cursos d'anglès, francès i alemany, des de l'Escola Oficial d'Idiomes ja fa tres anys que es demana l'ampliació d'idiomes impartits al català i castellà. Solà creu que seria un curs molt demandat per les característiques del barri.



El proper 17 de setembre es farà el sorteig que donarà l'ordre de matriculació als diferents cursos i nivells que s'ofereixen a l'escola. El centre està pendent de remodelació i espera de cara al 2008 poder incorporar la preinscripció per internet tal i com ja s'ha fet enguany a les EOI de Barcelona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat