Botó Contacta amb Badaweb

S'inaugura el nou edifici del CEIP Progrés ubicat al carrer Providència

Publicada: 12.09.2007Secció: Educació

Avui comencen el nou curs escolar a Badalona 28,000 alumnes d'educació infantil, primària i secundària obligatòria. Coincidint amb aquest inici també s'innaugura el nou edifici del CEIP Progrés ubicat al carrer Providència.



El projecte s'ha dividit en 2 fases i ha suposat una inversió total de gairebé 5 milions d'euros. En centre està tot enllestit inclòs la segona línia que estava prevista per més endavant.



L’escola Progrés va néixer per pal·liar la gran demanda de places públiques a educació infantil i primària al barri del centre a l’any 2000. Del primer emplaçament situat a Via Augusta es va traslladar a l’avinguda Martí Pujol on els alumnes feien les classes en mòduls prefabricats.



Pel que fa al Col·legi Artur Martorell, avui innaugura una nova classe de P-3. A més, s'estan preparant les obres de la segona línia que començaran a principis d'octubre. Les remodel·lacions del Ventós Mir i del Lola Anglada es troben en una situació semblant tal i com comenta Camil Fortuny.



Les pròximes actuacions del Departament d'Educació a la nostra ciutat fan referència a l'IES La Llauna. A més de la recent instal·lació d'un ascensor, s'ha realitzat una prova de càrrega per veure la viabilitat de crear una la tercera planta educativa. Tot i això encara queda pendent la remodel·lació de la façana.



A finals d'aquest més l'Ajuntament de Badalona es reunirà amb el Departament d'Educació per la planificació sobre les noves actuacions als centres educatius de la nostra ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat