Botó Contacta amb Badaweb

Avui es posa en marxa la nova programació de Ràdio Ciutat de Badalona

Publicada: 12.09.2007Secció: Què fan a la ràdio?

Aquesta casa reforça la franja del vespre amb més informació i nous horaris per els programes d'esports i consolida els espais magazines de matí i de tarda.

Un dels canvis importants és que l' informatiu del vespre s' amplia i durarà mitja hora, de nou a dos quarts de deu, per fer un repàs de tota la jornada informativa a la ciutat. Després d'aquest informatiu, qui s' hagi quedat amb ganes de passar una estona divertida podrà tornar a escoltar l'espai d' humor del magazin matinal, un dels espais de més èxit al 94.4.L'esport, una constant a la programació de Ràdio Ciutat, també experimentarà canvis. El programa Sempre Esports torna a la franja de nit d' onze a dotze amb les seves habituals tertúlies sobre futbol i bàsquet els dilluns i dimarts.

Al matí torna l'espai de magazin matinal del “5 minuts més” de 8 a 1 amb informació, tertúlies, unitats mòbils, humor i entrevistes abm Carles Tornero, Carles Carvajal i Cristina Pitarque.

El magazin de tarda “Truca'm més tard” també ens acompanyarà de 5a 7 de la tarda amb les nostres companyes Gina de Tera i Anna Rovira que ens portaran totes propostes culturals d' interès a Badalona.És doncs a partir d'avui mateix que la programació de televisió de Badalona i de Ràdio Ciutat torna a la normalitat i amb algunes millores.publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat