Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • La restauració de la façana de l'IES La LLauna és una de les qüestions que corre més pressa

La restauració de la façana de l'IES La LLauna és una de les qüestions que corre més pressa

Publicada: 12.09.2007Secció: Educació

La façana, el futur ascensor, el pati i l'habilitació d'una altra planta són temes que preocupen al director, als professors, a l'AMPA i també als alumnes de l'IES La Llauna. Per ara, però, sembla que des del Departament d'Educació s'ha posat fil a l'agulla.



Avui ha començat també el curs escolar pels alumnes de secundària i batxillerat. La restauració de la façana de l'institut és una de les qüestions que corre més pressa. Nomen afirma que les negociacions i els tràmits estan resultant difícils perquè no només es depèn de l'administració municipal, sinó també de la Generalitat. Tot i així el mateix director es mostra optimista.



D'altra banda un altre dels problemes més importants és l'absència de pati. Una normativa recent estableix que tots els alumnes d'un centre han de romandre dins les instal·lacions, però a la Llauna només es queden els de primer i segon d'ESO perquè no hi ha espai per a tots.



Per la seva banda el Departament d'Educació sembla que s'ha mostrat sensible a les peticions i reivindicacions del centre. Segons ha afirmat el mateix Daniel Nomen, la inauguració de la nova escola progrés ha estimulat la voluntat de remodelació i millora de les instalacions de la Llauna.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat