Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • D’aquí a quatre anys Badalona tindrà la Guàrdia urbana més ben dotada de l’ àrea metropolitana

D’aquí a quatre anys Badalona tindrà la Guàrdia urbana més ben dotada de l’ àrea metropolitana

Publicada: 04.07.2007Secció: Seguretat

Això el que diu el primer tinent d’alcalde i regidor de seguretat ciutadana, Ferran Falcó, en resposta a les crítiques del Partit Popular sobre la situació d’aquest cos policial a Badalona. Falcó recorda que les millores en aquest cos de seguretat són un dels eixos principals del programa del nou govern municipal i una de les raons que va motivar a la formació que lidera, Convergència i Unió, a entrar al govern.



El regidor de seguretat ciutadana afirma que el proper any Badalona tindrà 14 nous agents de policia local. El pla de millores de la Guàrdia Urbana preveu incrementar la plantilla en 73 agents des d’ara i fins el 2011 i aconseguir que aquest cos sigui el millor dotat de tota l’ àrea metropolitana. Segons Falcó, els anys 2009 i 2010, la ciutat tindrà 30 nous agents i el 2011, 13 més. Amb aquestes incorporacions s’arribarà a la xifra de 73 nous agents.

El primer tinent d’alcalde respon així al regidor del PP Miquel Jurado que reclamava 150 nous efectius de la guàrdia urbana i assegurava que aquest cos es troba en una situació crítica.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat