Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • La Direcció General de Transit ha retirat dos mesos el carnet de conduir al conductor d’una ambulància per excés de velocitat

La Direcció General de Transit ha retirat dos mesos el carnet de conduir al conductor d’una ambulància per excés de velocitat

Publicada: 29.06.2007Secció: Successos

El Sindicat d’Infermeria (SATSE) ja ha denunciat Trànsit ja que defensa que el conductor va superar la velocitat quan transportava sang de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona a l’Hospital GermansTrias i Pujol de Badalona.



El conductor va recorre la sanció presentant els informes dels dos hospitals on es deixava clar que en el moment dels fets estava de servei. Tot i això, el recurs ha estat rebutjat i el sanitari ha hagut de tornar el carnet de conduir. La retirada del carnet és conseqüència de dos sancions, una, d’anada a la Vall d’Hebron i una altra, de tornada.



Els fets van passar al gener de 2006 quan circulava a 125 kilòmetres per hora per la Ronda de Dalt. El jove de 28 anys recorda que el motiu era prou urgent i que Trànsit acostuma a retirar les sancions quan en la foto del radar es detecta que el vehicle és d’emergències.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat