Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • El CAP de Sant Roc ha ampliat les seves instal·lacions amb quatre mòduls prefabricats

El CAP de Sant Roc ha ampliat les seves instal·lacions amb quatre mòduls prefabricats

Publicada: 27.06.2007Secció: Salut

Aquesta és una solució provisional implantada per l’Institut Català de la Salut mentre NO es posi en marxa el Centre d’Atenció Primària del Gorg, que podria estar enllestir a finals de 2009.



La manca d’espai ha estat el detonant per adequar aquests mòduls instal·lats al pati del CAP de Sant Roc. L’objectiu, segons ha explicat el Doctor Vicenç Perelló, director del sector del Barcelonès Nord del Servei Català de la Salut, és el de garantir el confort de la població i dels professionals.

De moment l’ambulatori de Sant Roc dóna servei a dos equips d’Atenció Primària, el Badalona 4 i el Badalona 5, i així serà fins que el CAP del Gorg sigui una realitat. Segons Perelló l’obra fa temps que hauria d’estar feta.



A banda del CAP del Gorg, dins del llistat de projectes d’Atenció Primària previstos pel Departament de Salut hi ha també el del Sant Crist. Ambdós tenen una previsió de construcció similar en que les obres podrien començar entre els mesos de març i maig de 2008 i acabar el novembre de 2009.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat