Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • Els laterals de l’autopista supliran la necessitat de crear una nova sortida a la C-31, a la zona de la capital Europea del Bàsquet a Coll i Pujol

Els laterals de l’autopista supliran la necessitat de crear una nova sortida a la C-31, a la zona de la capital Europea del Bàsquet a Coll i Pujol

Publicada: 26.06.2007Secció: Urbanisme

La proposta de crear aquest nou accés l’ha fet l’Ajuntament de Badalona a la Generalitat de Catalunya que ja ha descartat aquesta possibilitat, segons ha explicat el regidor Jaume Vives en una tertúlia.



La diferència de criteris sobre la C-31 entre l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat ha quedat patent en el rebuig que ha fet l’administració autonòmica de crear una nova sortida de l’autopista. El nou pas permetria resoldre els possibles futurs problemes d’accés a la capital europea del bàsquet. Segons el regidor Jaume Vives, que ho ha explicat en una tertúlia al 5 minuts més, el consistori assumeix la C-31com a via interurbana, mentre que la Generalitat la considera una via ràpida i per això n’ha rebutjat la proposta municipal.



Segons ha aclarit Vives, quan els laterals de banda i banda de l’autopista funcionin el problema actual quedarà resolt, ja que tots els ciutadans de Badalona, visquin on visquin, hi podran accedir de manera fàcil.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat