Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • La Ràdio Sant Andreu guanya un dels premis de la Mostra de Produccions Audiovisuals que atorga la Generalitat

La Ràdio Sant Andreu guanya un dels premis de la Mostra de Produccions Audiovisuals que atorga la Generalitat

Publicada: 19.06.2007Secció: Educació

Un projecte educatiu del col·legi Sant Andreu de Badalona sobre l’aplicació de la Ràdio a Internet guanya un dels premis de la Mostra de Produccions Audiovisuals que atorga la Generalitat de Catalunya. La proposta escolar és un cicle radiofònic sobre les festes de maig i l’entorn badaloní.



El Departament d’Educació de la Generalitat ha premiat 48 obres audiovisuals elaborades al llarg del curs per nens i joves d’entre 3 i 18 anys i que s’han presentat a la Mostra de Produccions Audiovisuals Escolars. D’entre els guardonats hi ha una escola badalonina, el Sant Andreu de Natzaret que ha presentat un projecte radiofònic i la seva aplicació a Internet.

Des del centre l’experiència ha estat molt enriquidora ja que ha permès als joves, que ronden els 16 anys, aplicar tècniques tradicionals de ràdio a les noves tecnologies.



El premi, pel qual l’escola Sant Andreu ha rebut 1.200 euros, servirà per invertir en més equipament i permetre continuar oferint als joves experiències similars.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat