Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • Comencen els enderrocs de la casa de la família Carmona situada al Parc de Ca l’Arnús, una construcció coneguda com la casa del Pou

Comencen els enderrocs de la casa de la família Carmona situada al Parc de Ca l’Arnús, una construcció coneguda com la casa del Pou

Publicada: 19.06.2007Secció: Urbanisme

La setmana vinent serà el torn de les demolicions dels habitatges annexos a la casa gran, habitada tradicionalment per la família Arnús.



Els dos habitatges, segons consta al Pla d’usos, haurien d’estar destinats a serveis municipals. Fa uns dies l’Ajuntament de Badalona també procedia al desmuntatge dels horts.



Recordem, però, que tot just fa un mes el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya donava validesa a tota l’expropiació de Ca l’Arnús, excepte un recinte de gairebé 700 metres quadrats. Aquest espai del parc seria el terreny i l’immoble de la casa del jardiner i el perímetre que l’envolta. I és que segons aquesta sentència la zona estaria qualificada com espai verd privat protegit.



Tot i això, des del consistori, el llavors regidor Francesc López Guardiola, explicava que la sentència no té efecte pràctic de cap tipus perquè el terreny em qüestió ja havia estat requalificat com a verd públic des del 2002. Per aquest motiu, l’Ajuntament va anunciar que recorreria davant del Tribunal Suprem perquè tingui en compte la realitat actual de la finca.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat