Botó Contacta amb Badaweb

Agressions al personal de Can Ruti

Publicada: 14.06.2007Secció: Successos

El personal d’urgències de l’Hospital Germans Trias i Pujol denuncien que pateixen amenaces, insults i robatoris a diari per part dels usuaris del centre sanitari. Les queixes s’han donar a conèixer després que aquesta setmana han patit un episodi en que 9 homes van irrompre a l’hospital i van increpar els professionals que intentaven atendre un d’ells.



Davant d’aquests fets, la Unitat bàsica de prevenció de riscos laborals ha mantingut una reunió (prevista per ahir dimecres) amb els treballadors que van presenciar l’agressió i poder-ne aclarir els fets.



Tot plegat va passar la matinada de dilluns quan un grup d’homes van entrar de forma violenta i amb exigències al servei d’urgències de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Els homes, d’ètnia gitana, van reclamar l’atenció al seu company i es van tancar en un dels boxs d’urgències on van exigir tranquil·lizants pel malalt. Mentretant van insultar el personal, van clavar puntades de peu a les portes i no deixaven que entrés cap dels professionals d’urgències. Els facultatius, finalment van poder atendre el pacient que patia alguna mena d’intoxicació per excés de drogues o alcohol. L’home afectat va acabar marxant de Can Ruti pel seu propi peu.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat