Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • El 92% de les sol·licituds d’inscripció d'escolarització pel proper curs han aconseguit plaça en la primera, segona o tercera opció

El 92% de les sol·licituds d’inscripció d'escolarització pel proper curs han aconseguit plaça en la primera, segona o tercera opció

Publicada: 12.06.2007Secció: Educació

El 92% de les 2380 sol·licituds d’inscripció fetes per escolaritzar els nens el proper curs han aconseguit plaça en la primera, segona o tercera opció triada pels pares.

Amb aquestes dades, Alex Mañas, regidor en funcions d’Educació, ha replicat les crítiques fetes per CIU al procés de matriculació escolar a Badalona. La coalició ha demanat la revisió d’aquest procés pels problemes que tenen certes famílies per escollir centre.



Àlex Mañas, regidor en funcions d’Educació, ha destacat que el 92% de les sol·licituds d’inscripció escolars han aconseguit plaça en una de les tres primeres opcions escollides pels pares.

La resta, unes 185 sol·licituds, se’ls ha assignat una plaça no demanada per la família.

Segons Mañas, el procés de revisions de les reclamacions servirà per intentar escolaritzar els nens el més a prop del seu domicili.

Mañas ha explicat que les dades del procés d’inscripció d’aquest any han estat semblants als dels altres anys.

El regidor d’educació en funcions ha afirmat que el percentatge de pares que han pogut inscriure els seus fills en una de les tres primeres opcions ha estat superior al d’altres anys.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat