Botó Contacta amb Badaweb

Primer cap de setmana amb el nou horari a les discoteques

Publicada: 12.06.2007Secció: Seguretat

Cap de setmana sense més incidències que les habituals al Polígon d’Oci de Can Ribó, tot i que els locals d’oci han obert una hora més per tal de coincidir amb l’inici del transport públic. Una mesura de la Generalitat per evitar accidents de trànsit les nits del cap de setmana. La iniciativa també afavoreix que hi hagi menys bretolades al carrer, ja que sovint els que les cometen ho fan justament mentre esperen una hora l’autobús, cosa que des d’ara ja no succeeix.



Segons la guàrdia urbana és possible que hi hagués usuaris de les discoteques que no coneixien l’entrada en vigor del perllongament de l’horari. Per aquest motiu la sortida dels joves hauria estat esglaonada i sense més incidents dels habituals, entre les 5 i les 6 del matí. Aquest responsable de la policia local incideix, però, que el més important d’aquesta mesura del govern autonòmic és oferir als joves una alternativa a l’hora de desplaçar-se després de sortir de nit.



Segons la guàrdia urbana, fins d’aquí a dos o tres mesos no es tindran dades reals sobre el funcionament d’aquesta iniciativa de fer coincidir la sortida de les discoteques amb l’inici del transport públic. Un horari de tancament fins les 6 que no és obligatori, però al que s’han adherit la majoria de discoteques. El balanç caldrà fer-lo també amb l’empresa de transport de superfície, Tusgsal, de la qual estem a l’espera que ens faciliti dades.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat