Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • El barri de Sant Crist s’ha despertat aquest matí amb quatre motos cremades, un cotxe i una furgoneta.

El barri de Sant Crist s’ha despertat aquest matí amb quatre motos cremades, un cotxe i una furgoneta.

Publicada: 11.06.2007Secció: Successos

Els fets han passat entre les tres i les quatre de la nit i, segons la policia, els incendis han estat provocats. Aquests no son els primers casos que es donen a la zona, ja que el mes passat l’Associació de Veïns del barri de Coll i Pujol va denunciar fins a sis cotxes cremats en un mes.



Els bombers de Badalona han rebut un avís aquesta nit entre les tres i les quatre de la matinada d’un cotxe en flames que estava provocant danys materials al bloc de pisos del carrer Sant Joan de la creu, on estava aparcat. Els bombers també han hagut d’apagar incendis en quatre motos i una furgoneta.



De moment, els Mossos d’Esquadra de Badalona s’encarreguen d’investigar el cas. Un cas que coincideix amb la denúncia de mitja dotzena de cotxes cremats més durant el mes de maig al barri de Coll i Pujol, a tocar amb el de Sant Crist. Tot i que encara no ha transcendit res de les investigacions, segons un dels testimonis dels fets, Joaquim Romero, els brètols trencaven la finestra dels cotxes i hi abocaven un líquid inflable i, posteriorment, hi prenien foc.



La policia atribueix els actes vandàlics a l’increment de bretolades relacionades amb foc que es produeixen en èpoques properes a la nit de Sant Joan.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat