Botó Contacta amb Badaweb

Tot a punt per les proves d’accés a la universitat que començaran dilluns que ve

Publicada: 08.06.2007Secció: Educació

Durant tota aquesta setmana centenars d’alumnes han gaudit del servei d’horari nocturn de la biblioteca Can Casacuberta. De nou del vespre a 1 de la nit. Un servei que enguany aquest és el quart any que es posa en marxa en època d’exàmens.



I és que enguany molts badalonins han pogut gaudir d’una biblioteca Can Casacuberta ampliada. En silenci absolut centenars de joves badalonins han optat per la biblioteca pública del centre de la ciutat per concentrar-se i fer colzes per estudiar per les proves d’accés a la universitat.



Per estudiar cadascú té els seus trucs. N’hi que es posen taps a les orelles, d’altres que entre lectura i repàs fan un parèntesi al bar del centre. També n’hi ha que hi van ben d’hora per agafar un lloc estratègic per adquirir una bona concentració. I definitivament, hi ha alumnes que hi passen el dia. Ara queda però l’esprint final. Un llarg cap de setmana que els estudiants aprofitaran fins al final.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat