Botó Contacta amb Badaweb

Veïns de Dalt la Vila s'oposen als projectes de reforma del barri

Publicada: 06.06.2007Secció: Societat

El grup de veïns del barri badaloní Dalt la Vila s’oposen als projectes d’urbanització de les places de la Constitució i de la Font, que començaran el proper mes de juny.

Uns vuitanta veïns del barri Dalt la Vila de Badalona han presentat al·legacions al projecte d’urbanització de les places de la Constitució i de la Font, ja que consideren que hi ha altres prioritats al barri. Les noves faroles, molt modernes i avantguardistes, són una de principals queixes que des de l’Associació de Veïns de Dalt la Vila es posen de relleu.



Els veïns també demanen coherencia en les pavimentacions i no consideren adequada la decisió de posar bancs a la plaça, ja que segons afirmen, podrien ser font de conflictes. Finalment les queixes també es dirigiesen a la desinformació, ja que han esmentat que ningú els explica els projectes que els poden afectar.

Fonts de l’Ajuntament de Badalona han explicat que les al·legacions s’havien desestimat perquè havien presentat fora de termini.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat