Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • La platja de Badalona es posa a punt per rebre milers de visitants aquest estiu

La platja de Badalona es posa a punt per rebre milers de visitants aquest estiu

Publicada: 05.06.2007Secció: Salut

Per tal d’oferir un millor servei als banyistes, s’ha fet un manteniment de les dutxes durant tot l’any, s’ha incrementat el nombre de guinguetes que hi ha a la platja dotant-les, a més, de lavabos adaptats per a minusvàlids i també s’ha produït un augment pel que fa a la vigilància. A partir d’ara, la platja comptarà amb un servei de vigilància de les 9 del matí a les 7 de la tarda.



Aquest estiu la platja de Badalona també comptarà amb 4 dutxes adaptades i un millor servei de megafonia per alertar als banyistes de qualsevol risc amb més immediatesa i eficàcia. Com a novetat d’enguany, s’augmentarà l’horari d’obertura de les casetes de platja que, per primera vegada, podran oferir menjar i restaran obertes fins a les dues de la matinada.



Amb aquestes mesures, el departament de medi ambient pretén posar a punt la costa badalonina i millorar les condicions d’una platja tan concorreguda com la de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat