Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • La Guàrdia Urbana de Badalona, que avui celebra el seu dia, es formarà amb els protocols d’emergència i serveis per poder actuar al metro

La Guàrdia Urbana de Badalona, que avui celebra el seu dia, es formarà amb els protocols d’emergència i serveis per poder actuar al metro

Publicada: 01.06.2007Secció: Seguretat

Per aquest motiu l’Ajuntament de Badalona signa un conveni amb Transports Metropolitans de Barcelona per permetre establir línies d’actuació conjuntes al subsòl.



L’objectiu d’aquesta signatura, que ha de permetre formar els agents de la Guardia Urbana de Badalona, és aconseguir establir unes maneres d’actuar conjuntes en cas que hi hagi algun succés dins les instal·lacions del metro.



Avui els agents de la Guàrdia Urbana de la nostra ciutat també estan de celebració. Cada principis de juny fan la seva festa que serveix per homenatjar i entregar records commemoratius a alguns dels agents i entitats que col·laboren amb el cos.



Per aquest motiu entregaran medalles de permanència als agents que fa 10 o 20 anys que formen part del cos, també distincions al mèrit, de col·laboració i als que ja s’han jubilat. Un dia per demostrar que la Guàrdia Urbana és un ens participatiu més de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat