Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • 400 alumnes de Formació Professional de Badalona realitzen, avui i demà, a Badalona les Proves d’accés a Cicles Formatius

400 alumnes de Formació Professional de Badalona realitzen, avui i demà, a Badalona les Proves d’accés a Cicles Formatius

Publicada: 30.05.2007Secció: Educació

400 alumnes de Formació Professional de Badalona realitzen, avui i demà, a Badalona les Proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior, l’equivalent de la coneguda selectivitat pels joves que opten per aquesta via formativa. Una opció que compta amb un alt grau d’inserció laboral.



A partir de les 4 d’aquesta tarda comencen les proves de Grau Superior de diferents especialitats. Els alumnes de l’FP de la ciutat s’examinaran de les assignatures comunes com són el català, castellà, anglès i matemàtiques, però també de matèries específiques en funció de l’especialitat triada. Segons Aniceto Ramírez, responsable de Formació Professional, borsa de treball i pràctiques de l’Escola Badalonès, aquesta via permet als alumnes formar-se en una vessant tècnica que els permet incorporar-se a l’àmbit laboral, però també continuar i accedir a la universitat.



Segons Ramírez moltes empreses opten per contractar joves amb aquestes característiques amb el que es recupera, d’alguna manera, la figura de l’aprenent. Els joves entren al mercat de treball amb una formació bàsica on aprenen una professió però alhora se’ls permet continuar estudiant.



Badalona, segons Aniceto Ramírez, hauria de convertir-se en un referent en l’àmbit de la Formació Professional ja que compta amb centres educatius molt potents, de l’àmbit públic com La Pineda i el Pompeu Fabra, i del privat com el Badalonès.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat