Botó Contacta amb Badaweb

Un grup de pares i mares es queixen de la mala planificació escolar de la ciutat

Publicada: 22.05.2007Secció: Educació

Asseguren que ni l’Ajuntament ni la Generalitat tenen en compte els canvis poblacionals i tampoc la demanda alhora de preveure l’oferta formativa.



Els pares han signat un document on es queixen que el sistema fa que l’escolarització sigui una loteria. Les famílies d’aquests infants diuen que hi ha barris on sempre manca oferta i d’altres on sempre en sobren i per tant ho consideren un problema de planificació. Una de les mares afectades, Eva Guillamet, diu que són desafortunats perquè han perdut el dret a decidir a quina escola dur els seus fills.



Els afectats són famílies, sobretot del barri del centre, que de moment i per sorteig han perdut l’oportunitat d’accedir a les primeres opcions que havien demanat. Qualifiquen de manca de previsió i disseny del pla educatiu de la ciutat i que ara es nota més amb l’augment de la natalitat.



La proximitat al centre escolar, optar per col·legis que s’adiguin a la filosofia de la família o fins i tot estar d’acord amb el programa d’assignatures i activitats extraescolars són alguns dels requisits que valoren. De moment ara només poden esperar fins el dia 5 de juny, moment en que els diran quin centre els ha tocat. Una data que, segons diuen, ja no els permetrà decidir res sobre l’educació dels seus fills.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat