Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • L’Associació de Veïns de Coll i Pujol ha alertat de l’increment de malestar al barri després de la crema de gairebé mitja dotzena de vehicles

L’Associació de Veïns de Coll i Pujol ha alertat de l’increment de malestar al barri després de la crema de gairebé mitja dotzena de vehicles

Publicada: 22.05.2007Secció: Successos

Les bretolades s’han produït en els darrers dos mesos i de moment ja s’ha incrementat la vigilància a la zona.



Els veïns de Coll i Pujol han vist cremar al barri dues furgonetes i dos cotxes més, tot i que es desconeix si s’han produït més incidents d’aquesta mena. Segons el president de l’Associació de veïns, Xavier Argimon, fa dos mesos que aquestes bretolades se succeeixen. De moment ja s’ha alertat a l’Ajuntament i la Guardia Urbana ja n’ha incrementat la vigilància.



Els incidents s’han produït sobretot en caps de setmana, el que ha provocat un cert malestar general entre els veïns. Segons Argimon, ben a prop d’on s’han cremat els vehicles, hi ha un solar abandonat, sense llum i en mal estat, que segons ell convida a fer malifetes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat