Botó Contacta amb Badaweb

El parc de Ca l’Arnús continua sent de titularitat pública

Publicada: 18.05.2007Secció: Urbanisme

Amb aquestes paraules el regidor de serveis del territori Francesc López Guardiola ha volgut tancar la polèmica suscitada arran d’una sentència feta pública pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Segons el Tribunal, tota l’expropiació de Ca l’Arnús és vàlida tot i que s’exclou una pastilla de gairebé 700 metres quadrats.



L’ajuntament de Badalona ha deixat clar que el tribunal Superior de Justícia de Catalunya li ha donat la raó i per tant ratifica que el procés d’expropiació de les finques de Ca l’Arnús és vàlid. Segons el consistori, la sentència coneguda ahir --i que segons CiU estima en part els arguments de l’antic propietari Juan Alberto Arnús--, no l’anul·la en cap cas. L’Ajuntament afirma que es desestima el procés de nul·litat total de l’expropiació reclamada per Juan Alberto Arnús i que aquest parc segueix sent públic.

La novetat és que la sentència exclou de l’expropiació una pastilla de terreny de només 700 metres quadrats ja que estava qualificada com espai verd privat protegit.



Amb tot, l’ajuntament afirma que la sentència no té cap efecte pràctic de cap tipus perquè aquesta porció ja ha estat requalificada com a verd públic des del 2002. Per aquest motiu, l’ajuntament recorrerà davant del Tribunal Suprem davant del perquè reconegui la realitat actual de la finca.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat