Botó Contacta amb Badaweb

Alumnes de l'IES Barres i Ones assisteixen a un debat electoral

Publicada: 03.05.2007Secció: Educació

Els alumnes de l’ Institut Barres i Ones assistiran avui a un debat electoral al seu propi centre amb candidats de tots els grups polítics amb representació municipal. L’ objectiu d’aquesta activitat és no solament que els més joves coneguin les propostes que fan els caps de llista sinó que també aprenguin la dinàmica electoral i es converteixin en votants quan arribin a la majoria d’edat.



Aquest centre ja fa anys que coincidint amb les eleccions fa tot un seguit d’activitats a l’escola per explicar als alumnes de Ciències Socials com funciona aquest procès. Enguany però han volgut anar un mica més enllà i han convidat als polítics a participar directament.



Tot i que la majoria dels alumnes del centre assistiran al debat, són els de les classes de 4t d’ ESO i de batxillerat els que han preparat l’activitat des de fa dies. Segons els responsables del centre, els alumnes són força crítics però també fan propostes. Entre els temes que més preguntes han suscitat hi ha, per exemple, qüestions com la immigració. Els joves fa un mes que recullen propostes i preguntes que els seus delegats faran directament als candidats. Uns dies abans de la celebració dels comicis, el centre celebrarà unes eleccions, amb votacions i escrutini, perquè els estudiants aprenguin com es desenvolupa una jornada electoral.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat