Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • Interceptats quatre quilos d’heroïna amagats en les costures de baixos i cintura de pantalons texans

Interceptats quatre quilos d’heroïna amagats en les costures de baixos i cintura de pantalons texans

Publicada: 02.05.2007Secció: Successos

L’operació es va realitzar fa una setmana on els Mossos d’Esquadra van detenir fins a tres persones que transportaven aquests pantalons per un carrer de Badalona.



Els detinguts són dos ciutadans paquistanesos i un altre d’Hondures d’entre 30 i 31 anys. Es tracta aquesta d’una de les operacions més importants d’aquesta mena realitzades per la policia autonòmica. Els agents van registrar també el lloc d’on va sortir aquesta partida de pantalons, un local de rentat de cotxes de Sant Adrià de Besòs, i el domicili d’un dels detinguts a Badalona, on tenien previst deixar-hi la droga.



El curiós d’aquesta detenció és l’indret on s’hi havia amagat l’heroïna, a les costures dels texans, als baixos i a la cintura. Tot i això, la Unitat Central d’Estupefaents dels Mossos d’Esquadra ja tenia constància que un grup dedicat al tràfic de narcòtics podria amagar droga amb aquest sistema.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat