Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Les escoles Baldomer Solà i Josep Boada acusen l’Ajuntament d’elaborar un mapa escolar que distingeix entre nens rics i nens pobres

Les escoles Baldomer Solà i Josep Boada acusen l’Ajuntament d’elaborar un mapa escolar que distingeix entre nens rics i nens pobres

Publicada: 27.04.2007Secció: Educació

La queixa sorgeix després que el consistori hagi fet un nou mapa que desplaça els nens del Front Marítim, situat a la zona sud de la ciutat, a les escoles del centre.



Els col·legis Baldomer Solà i Josep Boada, que estan situats al barri del Congrés i que donen servei al barri de Sant Roc, denuncien que el Front Marítim pertany al seu districte i no al del centre. És per això que consideren que el nou mapa fa diferències ja que envia els rics al centre i els pobres a Sant Roc. Aquests col·legis no poden entendre com l’Ajuntament parla d’integració i fa divisions que provoquen la creació de guetos.



Les escoles del centre no s’han volgut pronunciar sobre aquesta qüestió. Reconeixen que la divisió de les zones escolars ha canviat però no saben el perquè. L’Ajuntament per la seva banda, diu que la divisió respon a una qüestió geogràfica.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat