Botó Contacta amb Badaweb

80 anys de l'escola Ventós Mir

Publicada: 20.04.2007Secció: Educació

L’escola Ventós Mir celebra els seu 80 aniversari amb el repte d’aconseguir fer el pas cap a convertir-se en un centre d’ensenyament del segle 21. El CEIP celebrarà un sopar amb totes aquelles persones que d’alguna manera s’han fet seu el centre. Un conte es converteix en el recordatori d’aquesta efemèride.



L’any 1926 naixia a Badalona el primer centre públic d’ensenyament, el Ventós Mir. Després de 80 anys l’escola està immersa en la celebració d’aquest aniversari que ha de permetre aportar canvis importants, a l’espera del projecte que el departament d’ensenyament elabora pel nou edifici.



Per aquesta efemèride s’han organitzat un munt d’activitats, tot i que la més destacada és el sopar del proper dia 27 al que s’ha convidat a mares, pares, mestres i alumnes d’ara i d’abans. Per l’ocasió s’ha editat un llibre amb dibuixos i idees de tothom. Pel CEIP Ventós Mir, aquest 2007 és molt important, és l’any en que s’ha d’entreveure el que serà la reforma de l’escola.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat