Botó Contacta amb Badaweb

El tall del carrer Santa Bàrbara s'ajorna una setmana

Publicada: 19.04.2007Secció: Urbanisme

El tall de trànsit previst per avui al carrer Santa Bàrbara s’aplaça una setmana malgrat que ahir se’n van repartir els fulls informatius per tota la ciutat. El motiu és que la constructora encarregada de fer el tall ha incomplert els terminis i la cruïlla entre la Plaça Alcalde Xifré i Colli Pujol no s’ha adequat tal i com s’havia acordat.



La mesura es posava en marxa a causa de les obres de prolongació de la línia 2 del metro. Cada cop que hi ha un tall en algun carrer l’Ajuntament imposa als responsables de l’obra una sèrie de mesures per evitar un caos circulatori. Segons l’arquitecte municipal, Josep Maria Massot, la constructora havia d’instal·lar una cruïlla semafòrica i encara no ho ha fet.



Tot i que el tall es produirà de cara a la setmana que ve, quan tot estigui enllestit, ahir els voluntaris van repartir fulls informatius que advertien als ciutadans d’aquesta mesura que afectarà la circulació del trànsit.



La nova data s’anunciarà en breu i preveu el tall de circulació de vehicles al tram del carrer Santa Bàrbara, comprès entre els carrers de la Creu i Anselm Clavé. Així els vehicles que pugen per l’avinguda de Sant Ignasi de Loiola i hagin d’accedir al lateral de l’autopista tindran dues alternatives: circular per la rambla de Sant Joan o girar a la dreta, travessant els jardins de la plaça de l’Alcalde Xifré i seguir el carrer de Coll i Pujol direcció muntanya.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat